Dzida 3 Octavka może być :P - mam czas do namysłu jeszcze dlatego wole się poradzić. W sumie miał to być małe auto tylko na dojazdy ( ta Fabia mi też w sumie średnio pasuje...lekka bida już bym wolał dopłacić do wersji comfort ale czekał na auto nie będę) no gdyby w Octavi był jakiś mocniejszy zwykły silnik to by było fajnie ale na 1,6 zwykły trzeba czekać...TSI raczej nie chcę -najpierw niech Niemcy je dopracują bo znów coś skopali. W tym 1,4 16V nie poszaleję z drugiej stronu znowu auto ma tylko jezdźić do pracy i spowrotem. Pamiętam jak kiedyś jeździłem 1,2 i też się dało :lol:
Te 1,4 to chyba dosyć prosty silnik bez dwumasy i bez turbiny i wiadomo nie ma co się za dużo popsuć...buda duża i od bidy się gdzieś zapakuję na wyjazd "emerycki". A po roku i tak pewnie zmienię na coś innego jak znajde kupca :hmm
spoko narazie nie gazuję nic.
Te 1,4 to chyba dosyć prosty silnik bez dwumasy i bez turbiny i wiadomo nie ma co się za dużo popsuć...buda duża i od bidy się gdzieś zapakuję na wyjazd "emerycki". A po roku i tak pewnie zmienię na coś innego jak znajde kupca :hmm
Zamieszczone przez marlej108
Komentarz